Καλώς ήρθατε στα

Fabio Studios

Καλώς ήρθατε στην Τήνο. Καλώς ήρθατε στο "νησί της Παναγίας και των Καλλιτεχνών", στο "νησί του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης."
Καλώς ήρθατε σε αυτό το μοναδικό κοράλλι του Αιγαίου, με την πανάρχαια ιστορία και τις απίστευτες σύγχρονες μυστικιστικές ομορφιές.

Τα Studios

Ένα ιδανικό μέρος για να απολαύσετε τη θάλασσα

Σεβόμενα πλήρως την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, τα Fabio Studios βρίσκονται στην περιοχή "Κιόνια", μόλις 2,5 χλμ. από το κέντρο της Πόλης της Τήνου. Είναι πραγματικά κτισμένα πάνω στο κύμα, καθώς η απόσταση που χωρίζει τα δωμάτια από την παραλία, δεν ξεπερνά τα 10 μέτρα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν προαύλιο χώρο, με θέα στο "απέραντο" γαλάζιο του Αιγαίου. 

Image

Διαμονή

Χαλαρώστε και εξερευνήστε

Σκοπός μας είναι οι διακοπές σας να γίνουν όσο το δυνατόν πιο άνετες και απολαυστικές, σε ένα ευχάριστο, φιλόξενο και καθαρό περιβάλλον.
Δεν θέλουμε απλώς να "περάσετε" από αυτόν τον τόπο, αλλά να σας έχουμε κοντά μας και κάποια από τις επόμενες χρονιές.

Τοποθεσία

Εύκολη πρόσβαση σε όλο το νησί

Ο δρόμος που περνά μπροστά από τα studios συνδέει την περιοχή με πάρα πολλά χωριά, τουριστικά θέρετρα και παραλίες, μειώνοντας σημαντικά τις χιλιομετρικές αποστάσεις.

Για να μας επισκεφθείτε, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το οδικό δίκτυο με προορισμό τα Κιόνια. Ο δρόμος ξεκινά από τη δυτική πλευρά της Χώρας και πιο συγκεκριμένα από την περιοχή «Παλλάδα», όπου βρίσκεται και το «καινούριο - έξω» λιμάνι του νησιού. Λίγο πριν το τέλος της παραθαλάσσιας ασφάλτου (20 μέτρα περίπου) και σε απόσταση 2,5 περίπου χλμ. από το λιμάνι θα μας συναντήσετε.
Image